EXCONT - Va multumim!
BG BG

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate online, infiintare societati,
expertiza contabila, resurse umane,
medicina muncii.

Cere o oferta Suna acum
Banner BG

Ceva despre noi

BINE ORGANIZATI. INCREDERE.

EXCONT S.R.L. este o societate comerciala care ofera servicii de consultanta si expertiza contabila fiind inregistrata la corpul expertilor contabili si contabililor autorizati din Romania cu nr. 1525/2003. Deoarece afacerile prospere impun servicii de consultanta si expertiza contabila de calitate, le oferim clientilor nostri o gama completa de servicii financiar-contabile profesionale care se bazeaza pe seriozitate si pe o experienta de peste 20 de ani, dobandita inca din anul 1992.

accounting graphs
handshake

Fapte dovedite

ECONOMISIM TIMP SI BANI.

excont logo section

21

ANI DE EXPERIENTA

excont logo section

250

CLIENTI MULTUMITI

excont logo section

21

MILIOANE DE LEI
ECONOMISITI

excont logo section

2

LOCATII

business picture

Ce se intampla

STIRI SI NOUTATI

marți, mai 3, 2016
Caracteristici si conditii active Tipuri de active : cele prevazute in subgrupa 2.1, clasa 2.2.9 + programe informatice Stare active : activele de mai sus trebuie sa fie NOI. Conditie principala : aceste active trebuie achzitionate si/sau puse in functiune in perioada 01.01.2016-31.12.2016 inclusiv. Se includ si activele a...
duminică, aprilie 3, 2016
In primul rand taxarea inversa se aplica numai intre persoane juridice inregistrate in scopuri de TVA (platitori de TVA) pentru fluidizarea cash-flow-ului. Ce inseamna taxare inversa ? Din punct de vedere al facturarii se trece decat baza impozabila (c...

Marturii

CE SPUN OAMENII

" Recomandam firma EXCONT ca fiind un partener serios, profesionist, serviciile contabilie fiind la nivelul asteptarilor noastre. Am primit lamuriri asupra tuturor intrebarilor pe care le-am adresat; mai mult, suntem notificati prin email cu orice modificare legislativa in domeniu. "

" Am pornit o afacere in domeniul produselor de panificatie care in anul 2014 a luat un avant considerabil. Am stiut ca trebuie sa apelam la o firma profesionista care presteaza servicii contabile. Asa am ajuns la cei de la EXCONT si am fost mai mult decat multumiti! "

" Cel mai mult apreciez la firma Excont ca au angajati specializati in mai multe domenii (experti contabili, auditori, consultanti fiscali, inspectori personal) si astfel m-au putut ajuta in toate problemele pe care le-am intampinat la firma. Ii recomand cu drag! "

" Mii de facturi lunar, declaratii, importuri intracomunitare, salariati, plati incasate prin banca, card sau curieri, mii de coduri si repere pentru produse... Asa s-ar descrie in cateva cuvinte activitatea pe care Excont o desfasoara lunar pentru noi, de mai bine de 5 ani, si pentru care dorim sa multumim, dandu-le evident, recomandarea nostra sincera!"

Estimare gratuita

CERE OFERTA

  Clienti multumiti

  CATIVA DIN CLIENTII NOSTRII

  Ne bazam pe intelegerea reciproca a companiilor si vrem sa crestem impreuna cu clientii nostri, oferindu-le solutii pe termen lung, angajament ce ii ajuta pe acestia sa obtina un avantaj competitiv prin eficienta si promptitudine.

  ILFOV
  Str. Leonte Filipescu, Nr. 8, Voluntari, Ilfov

  EMAIL // office@excont.ro
  BUCURESTI
  Sos. Mihai Bravu, Nr. 1, Bl. 2, Sc. C, Et. 1, Ap. 88, Sector 2, Bucuresti

  EMAIL // office@excont.ro